Een punchout plaatst een online winkel in het e-inkoopsysteem van een B2B-klant. Hiermee kunnen de medewerkers van de klant uw winkel openen en winkelen zonder hun interne systemen te verlaten.

Het kan uw e-commerceplatform verbinden met het e-inkoopsysteem van uw klanten. In mijn ervaring werken deze services van derden met vrijwel alle platforms en systemen. elektrische step voor makkelijk rijden.

Waar de beste producten vinden?

Maak het aanbieden van punchout aan klanten een vereiste voor het verkoopteam. Als een teamlid het niet prettig vindt om het in detail te pitchen, moedig hem dan aan om op zijn minst het gesprek te beginnen. Breng dan iemand binnen die beter gepositioneerd is om het te pitchen. Moedig het team aan om ‘te verkopen’ om de beslisser te vinden die een punchout-integratie kan goedkeuren. In mijn ervaring kan bij die beslissing meerdere mensen op meerdere niveaus betrokken zijn. www.10beste.com biedt jou de mogelijkheden.

Er zijn drie brede categorieën e-aanbestedingssystemen.

Standaard e-procurement-functionaliteit in een enterprise resource planning-systeem. Een voorbeeld is de module “Materiaalbeheer” in het SAP ERP-systeem.

Add-on e-procurement die is aangeschaft en gekoppeld aan een ERP-systeem om de mogelijkheden uit te breiden. Het toevoegen van SAP’s ‘Supplier Relationship Management’ aan het ERP-platform is een voorbeeld.

Cloudgebaseerde e-inkoopdiensten kunnen worden geïntegreerd met de meeste ERP-systemen. Sommigen hebben zelfs hun eigen marktplaats van leveranciers die catalogi hebben geüpload om het kopen van nieuwe items voor kopers gemakkelijker te maken. Voorbeelden van cloudgebaseerde inkoopservices zijn SAP’s Ariba Network en Coupa eProcurement.

Wat is een punchout?

Een punchout plaatst uw online winkel in het e-inkoopsysteem van uw klant. Als uw klant bijvoorbeeld een ERP-systeem, zoals SAP, gebruikt om aankopen te beheren, kunnen de werknemers van de klant uw online winkel openen en winkelen zonder het SAP-platform te verlaten. Er zijn veel voordelen verbonden aan de integratie in de e-inkoopsystemen van uw kopers. Ik zal ze later in dit artikel bespreken.